logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Chefen i supermarkedet fik nok af synet af hunde, som var lukket inde i biler, så han fik projekteret en særlig indkøbsvogn!

Når vi efterlader hunden ved butikken, er det stressende, både for ejeren og for dyret. Den første bekymrer sig om, at der ikke sker noget med hunden, eller at de stikker af. Hunden savner derimod sit menneske, og er nervøs for, om den for al fremtid kommer til at være alene. Det kan man imidlertid undgå, og det er blevet bevist af Gianfranco Galantini, som er chef for en af butikkerne i den norditalienske supermarkedskæde "Unes", og som besluttede sig for at lette livet for hundeejerne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På basis af butikschefens ide projekterede kæden en indkøbsvogn, som er beregnet til at transportere hunde. I den ene del af vognen er der plads til indkøbene, og i den anden kan den firbenede sidde. Det er værd at tilføje, at vognene vaskes, hver gang de har været brugt af en hund.

Galantini har i et interview udtalt, at hans initiativ har mødt en positiv holdning fra lokalsamfundets side. Hundene behøver ikke længere sidde indelukket i bilerne eller blive våde i regnen, men kan roligt ledsage deres mennesker, mens de køber ind.

Det er også en spændende erfaring for hundeejerne – Nu finder de ud af, hvor vigtigt det er, at bruge lidt tid på at opdrage deres vovser, sådan at de opfører sig ordentligt på offentlige steder! Italienerens ide giver en masse fordele!

Del denne artikel, hvis I synes om ideen.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x