logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Gennem 10 år var hunden lænket fast, uden mulighed for at bevæge sig. Se det specielle øjeblik, hvor den får friheden tilbage.

Det er svært at tro på, men der er stadig mange mennesker, der ikke kan se noget galt i at holde lænkehund. Fårehunden fra denne optagelse var gennem 10 år ikke ude at gå en tur, ikke en eneste gang blev den frigjort fra den tunge lænke, som havde skåret sig ind i nakken på den. Hundens bagpoter fungerede praktisk taget ikke, efter de mange år uden bevægelse. Tævehunden med navnet Judith havde behov for et besøg hos dyrlægen, god mad og lidt opmærksomhed fra ejeren ... I stedet for dette blev den slået og truet. Judith fik først hjælp, da frivillige fra organisationen "Animal Advocatos" intervenerede.

Det er værd at tilføje, at naboerne flere gange anmeldte sagen til de lokale myndigheder, men det blev ignoreret. De turde ikke selv trænge ind på ejendommen, for det ville være en overtrædelse af loven ... Måske er det på høje tid, at loven begynder at beskytte mishandlede dyr samt de, der prøver på at redde dem, i stedet for de, som mishandler dem?

Lad os reagere, når vi ser en lænkehund! Det burde ikke finde sted i det 21. århundrede.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne