logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Find ud af, hvorfor det er en rigtig dårlig ide at bestille vand med citron ... Jeg er stoppet.

Et af de første spørgsmål vi får fra tjeneren i restauranten eller baren er "hvad skal I have at drikke?". Mange af os bestiller simpelt hen vand, men der er formodentligt endnu flere, som foretrækker vand med et stykke citron, og det er der ikke noget underligt i – citroner giver energi, er en kilde til C-vitaminer og indeholder masser af antioxidanter, men ... Det er nok bedst kun at tilsætte citroner derhjemme, og nøjes med rent vand når vi er ude – for vores helbreds skyld!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Undersøgelsen, som er fra 2007, Journal of Enviromental Health efterlader ikke nogen illusioner: citroner fra restauranter er en bakteriebombe, og indeholder endda også i nogen tilfælde mider!.

Forskerne undersøgte 76 citroner fra 21 restauranter – og opdagede, at hele 70% af citronskiverne var dækket med bakterier, herunder E coli bakterier, altså den meget farlige escherichia coli. Restauranternes kunder bliver således smittebærere ...

Og det er ikke uden grund, det sker – medarbejderne på restauranterne vasker ikke altid hænder efter toiletbesøg, eller når de har rørt ved affaldsspanden, de bruger ikke engangshandsker, når de skærer citroner, selv om de hele tiden er i kontakt med bakteriefyldte genstande. Lad os ikke tage risikoen, og hvis vi har lyst til vand med citron, så kan vi derhjemme være sikre på, at vi selv har skyllet citronen og skåret den med en ren kniv.

Kender I nogen, der altid bestiller vand med citron? Du må hellere sende ham denne artikel ...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x