logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Pigen viste sig på scenen sammen med et 17-personers kor. Da hun fortæller, hvad hun vil synge, er programlederen meget skeptisk indstillet.

Talentshows kalder en masse usædvanligt talentfulde mennesker frem fra hjemmets fire vægge, og pigen fra skolekoret "Angelicus Celtics" hører helt sikkert til i kategorien "usædvanlig talentfuld". Sytten piger er knyttet sammen af deres fælles passion og af deres dygtighed, og også af deres sanglærer ... Det var for hans skyld, koret besluttede at tage del i kampen om at komme med i det britiske "Got Talent".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Pigerne ønskede på denne måde at vise deres lærer, at de støtter og respekterer ham, når han lægger hele sin sjæl i at undervise dem. John Williams har sammen med sin kone, Jean, skabt koret. Desværre døde Jean i en ulykke. En af eleverne forklarer dommerne, at de på denne måde ærer hende, og samtidigt vil de gerne takke John for, at han stadig gerne vil undervise dem, selv om han har lidt frygteligt efter konens død.

Pigerne sang den berømte arie "Nessun Dorma". Det viste sig hurtigt, at den virkelige stjerne er denne pragtfulde pige ...

Vi skal tilføje, at selve optrædenen begynder 3 minutter inde i optagelsen.

Et usædvanligt talent, ikke sandt? Det er værd at dele en så smuk optræden!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x