logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Klimaforskernes rystende forudsigelser – vi kan vente den koldeste vinter i 100 år!

Vi erindrer med savn og beklagelse de vintre, som vi oplevede i barndommen. Masser af sne, børn på slæder og sneboldkampe. I de senere år har vintrene været milde, og til jul har vi i årevis ikke set nogen sne.

Vi har vænnet os til regn og mudder i vinterperioden. Hvis I imidlertid planlægger at købe nyt efterårs- og vintertøj, så anbefaler vi at investere i en varm dynejakke! I henhold til klimaforskere bliver årets vinter den koldeste i 100 år!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Netop på grund af de klimatiske ændringer samt konstante katastrofer er vejret blevet "tosset". I henhold til de nyeste informationer, offentliggjort på servicen weather.com er trykket mellem Arktis og Nordeuropa faldet, hvilket medfører, at arktiske vinde blæser mod Europa. Eksperter hævder, at vi kan forvente de laveste temperaturer i december og i januar.

Forskerne taler også om formindsket solaktivitet, til det laveste niveau i over 50 år. I sidste uge blev der noteret frostgrader i Irland, hvilket er usædvanligt i september.

"Denne vinter bliver lang og kold. Europa kan vente lave temperaturer, voldsomme snefald og kraftige vinde "- siger James Madden, klimaspecialist . "Det er muligt, at vinteren allerede begynder i oktober", tilføjer han.

Glem ikke at dele disse informationer med familie og venner på Facebook.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x