logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Faren appellerer til andre forældre om hjælp, efter at nogle børn har smidt sten på hans handicappede søn.

Vi bør reagere så hurtigt som muligt på børns ondskabsfulde handlinger, inden det bliver en vane. Børn opfører sig ofte på en sådan måde, men det kan være et tegn på manglende viden eller frygt for det, som er anderledes. Nogen gange efterligner børnene voksne, som de har set andre steder, og forældrene er ikke bevidste om deres børns adfærd. Social opdragelse er lige så vigtig som alle de andre måder, vi anvender til at hjælpe med, at vores børn vokser op som hele og dejlige mennesker. Denne far blev overbevist om nødvendigheden på en tragisk måde ...

Dan Bezzant fra Idaho i USA er stolt over at være far til seks børn. Desværre oplevede Bezzant-familien for nylig, hvor ondskabsfulde andre børn er i stand til at være, når de vokser op med manglende viden og intolerance. Hans yngste søn, Jackson (7 år) lider af Treacher Collins syndrom, som blandt andet viser sig ved en formindsket underkæbe, misdannelser omkring øjnene og ved ørerne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Børnene fra Jacksons klasse kaldte drengen et uhyre, ækel-bækel, og smed endda sten mod ham. Ydmygelserne var så hårde for drengen, at han begyndte at tale om selvmord. Hans far besluttede at skrive en appel til alle forældre på Facebook, for at gøre dem klart, hvor vigtigt der er at forklare børn, hvad handicap er for noget.

Den 14. september skrev Bezzant en bevægende appel, som i løbet af få dage blev delt over 50.000 gange.

Dan begyndte sin post med ordene:

Mit hjerte er ved at gå fra hinanden. Jeg føler det, som om nogen er ved at rive det ud af min brystkasse ..."

Derefter skriver han om det, hans søn var udsat for, om ydmygelserne i skolen, følelsen af at være anderledes og selvmordstankerne. Faren skrev, at selv om det smerter ham at se, hvordan hans barn behandles af sine jævnaldrende, så er de værste ... forældrene.

Brug 5 minutter på at lære jeres børn om handicappede. De er mennesker, fuldstændig som jer. Man kan ikke begynde at le af dem, barre fordi de er "anderledes". Tal med jeres børn om medfølelse og kærlighed til næsten. Gør det ...!

Del absolut denne artikel med alle bekendte på Facebook. Mind dem om, hvor vigtigt det er at opfostre vores børn og børnebørn med viden om, hvad handicap er for noget.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x