logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Manden kidnappede en 5-årige pige. Men hvad han hørte 15 minutter senere fik ham til at slippe hende fri!

Jeg tror alle har hørt fra forældrene sige: "Tag ikke slik fra fremmede." Desværre forstår alle børn ikke hvor vigtigt det er og faren ved at følge med fremmede.

Det er netop hvad der skete i Jocelyn Rojas hjemby. Den 5-årige blev kidnappet fra sin bedstemors gård, hvor hun legede i baghaven. En fremmed mand lokkede barnet ind i en bil med et sødt løfte.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

To unge drenge, 15-årige Temar og Chris, så hændelsen. Drengene brugte ikke tid på at tænke, i stedet begyndte de at cykle after manden. På det tidspunkt havde politiet allerede modtaget information om pigens forsvinden, og de omkringliggende gader blev lukket af. Manden blev tvunget til at køre rundt i kvartererne. De modige unge mænd gav ikke op og fulgte ham hele tiden.Endelig råbte en af dem de ord, der ændrede hele forløbet - "JEG VED HVAD DU HAR GJORT". Derefter stoppede kidnapperen op og lod pigen komme ud af bilen. Det rystede barn løb hen til drengene og bad dem om at tage hende til sin mor.

Takket være deres mod kom den 5-årige sikkert tilbage til familien, og politiet lavede et portræt af kidnapperen, som til sidst førte til at han blev fanget. De fortjener et stort bifald! Hvis du også mener de fortjener ros - så del deres historie med familie og venner på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne