logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Da han så de skræmte børn i bilen som var ved at blive slugt at havet, skyndte han sig at hjælpe.

Tim Tesseneer og hans familie kørte til stranden. De skulle tilbringe en god dag ved havet, men deres planer blev ændret af en usædvanlig begivenhed, der ville være endt tragisk uden dem.

Der var ikke mange mennesker på stranden i Daytona Beach, Florida den dag. Familiens opmærksomhed blev fanget af bilen, der begyndte at rulle ned i vandet! Tim hørte børnene råbe om hjælp. De skreg at mor forsøgte at dræbe dem. Manden tøvede ikke et sekund - han skyndte sig for at hjælpe børnene og fik hans kone til at ringe til politiet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter et øjeblik begyndte Tim at hjælpe en anden mand, som var ude og gik på stranden. Tim forsøgte at tale med den gravide trebørns mor som sad bag rattet, men der kom ikke noget igennem til hende. Hun var helt blank.


Mændene var i stand til at trække en 10-årig og et andet barn ud af bilen, men den yngste sad stadig i sit bilsæde. Heldigvis var de relevante redningstjenester på vej.

Det viste sig, at et par timer før denne dramatiske hændelse, så ringede søsteren til den mentalt syg mor, til politiet, fordi hun var bange for at hun ville sig selv eller sine børn. Politiet stoppede faktisk den mistænkte kvindes bil, men hun virkede normal, så de lod hende gå. Hun kørte direkte til stranden...

Man må aldrig ignorerer tegn på psykisk sygdom hos en person. Det kan koste en menneske liv. Del dette!


I optagelsen vil du kunne se hvad der skete under redningsaktionen:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne