logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den rædselsslagne kosmetolog advarer alle kvinder mod denne katastrofale fejl!

Hvem af os drømmer ikke om lange, tætte og let krusede øjenvipper? Hvis vi ikke har fået sådan nogen fra naturens side, gør det ikke noget! Nu om dage eksisterer der et righoldigt udvalg af farver til øjenbryn, øjenvippecurlere og forskellige slags balsam, som giver os et klart og forførende blik.

På det sidste er det blevet moderne at ordne sine øjenvipper hos kosmetologen. Mange kvinder benytter sig af kunstige øjenvipper, når de skal til en vigtig begivenhed. Takket være dette bliver de usædvanligt lange og tætte. Vi skal imidlertid kraftigt advare mod at lave den slags ting hos personer, som ikke har de nødvendige kvalifikationer! Men se i øvrigt selv, hvilke beklagelige resultater, det kan medføre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Emma Dhanjal fra den australske by Perth, driver sin skønhedssalon der. En af hendes kunder henvendte sig til hende, og bad om at få påsat kunstige øjenvipper. Kunden havde tidligere gjort brug af tilbud fra andre kosmetologer (betydeligt billigere) – og effekterne kan ses på billedet nedenfor ...

Kvindens øjenvipper var så ødelagte, at det ikke var muligt at redde dem! Da kosmetologen prøvede at separere de ødelagte øjenvipper skete det værst tænkelige; de faldt simpelt hen ud ... Ydermere var hendes øjenlåg røde og opsvulmede.

Emma advarer nu andre kunder fra skønhedsklinikker – hvis I drømmer om fantastiske øjenvipper, så vælg en anerkendt salon ...

Advar jeres veninder!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x