logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

9 smarte råd, som alle med en smartphone burde kende

Nu om dage har stort set alle en mobiltelefon, og de fleste af os er gået over til smartphones. De nye telefoner har så mange valgmuligheder, at det ikke er mange mennesker, som har sat sig grundigt ind i, hvad man rent faktisk kan bruge telefonen til. Nogle af de muligheder smartphonen tilbyder, er imidlertid praktisk anvendelig, og det er netop disse funktioner, vi gerne vil dele med jer.

1. Baggrundsbillede
Brug et billede af dine personlige oplysninger som baggrundsbillede; i tilfælde af en ulykke vil redningstjenesten omgående vide, hvem du er. Det er også praktisk, hvis du taber telefonen, fx på arbejdet – det gør det nemmere at finde ejeren, så man kan give telefonen tilbage.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Hurtigere opladning

Hvis dine batterier er ved at tabe pusten, og du har brug for hurtigt at oplade telefonen, så sæt den til opladeren i flytilstand. Det forkorter opladningstiden betydeligt.

3. Spar på batteriet

Når man anvender navigation (og internet) aflades batteriet lynhurtigt. Du behøver imidlertid ikke have aktivt internet, for at navigationen virker. Find din rute, bekræft, aktiver vejviseren, og ... afbryd internettet. Navigationen virker fortsat. Hvis du ikke kører væk fra den fastlagte rute, bliver der ikke nogen problemer!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x