logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Næsten alle gør det – tusindvis af mennesker ødelægger ubevidst deres øjne.

Tilfældet med den 40-prige mand fra denne artikel bør give os alle noget at tænke over, eftersom vi næsten alle sammen begår de samme fejl som han!

Manden gik til øjenlægen med nogle alvorlige symptomer. I det ene øje var det kommet til beskadigelse af glaslegemet (denne geleagtige substans inde bag øjets linse, som ikke er i stand til at regenerere sig). Patienten havde problemer med synet, og med tiden så han flere og flere sorte pletter i sit synsfelt. Lægens diagnose var lammende – kræft!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Øjenlæger alarmerer om, at stadig flere patienter lider af aggressiv kræft i øjet, fremkaldt af ... blåt lys!. Vi er i dag udsat for konstant kontakt med denne type stråling. Kræft i øjet fremkaldes ofte af ultraviolet lys, og det er vi massivt udsat for, langt mere end for få år siden. Vi gør skade på os selv med ultraviolet LED-lys, fjernsyn, computere, mobiltelefoner ... De er alle med til at udvikle kræftceller i øjnene. Det var også tilfældet med den 40-årige mand, som plejede at se nyheder på telefonen, mens han lå i sengen.

For at beskytte vores øjne bør vi bruge computerbriller med filter, ikke se noget i telefonen, når det er mørkt, slukke fjernsynet for natten, og først og fremmest – lad øjnene hvile i længere perioder! Når vi har mulighed for det bør vi kigge på et grønt træ, i stedet for en blå skærm. For vores helbreds skyld!

Del ubetinget denne artikel med jeres bekendte, som også burde tænke mere på deres øjne.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x