logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Jeg viste dette enkle trick til min mand, og siden da kan han selv binde slipset på 10 sekunder!

Sker det ofte, at I skal skynde jer til en elegant begivenhed, og det sidste der forsinker jer, er slipseknuden? Det skete for mig i sidste måned! Vi var ved at komme for sent til min nieces bryllup, og i taxaen kæmpede min mand for at binde slipset. Denne gang gik det dog glat, for jeg havde fundet dette enkle lille trick, som viser, hvordan man kan klare at binde slipset på få sekunder! Se selv:

Del denne smarte metode med familie og venner på Facebook. På den måde kan du både undgå tåbelige skænderier med din ægtefælle, og du kommer til tiden ;)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x