logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden adopterede et barn ingen ville have. 28 år senere opdagede hun hvad han skjulte fra hende

Ingeborg McIntosh er surrogatmor. Hendes hus har været vært for over 125 børn gennem årene. Men ingen af dem stjal hendes hjerte så meget som Jordan.

Ingeborg sagde i et interview at da hun først tog ham i armene, var han bare en baby, og hun blev straks forelsket i ham. I årevis kæmpede hun for at blive hans mor i stedet for plejemor.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den biologiske familie til drengen ville ikke tillade adoption på grund af at Ingeborg er... hvid. Familien (som havde drengen) gik imod adoptionen på grund af forskellen i hudfarve. Uheldigvis slog forsøget på at finde en sort adoptivfamilie fejl, så da drengen var fire år gammel, gav retten endelig Ingeborg lov til at adoptere ham.

Jordan voksede op hos McIntosh siden den måned han blev født i, og var en del af familien. Da Ingeborg blev syg skulle hun tilbringe måneder på hospitalet. Til sidst fik kvinden nyresvigt og blev placeret på venteliste for en transplantation.

Efter nogle måneder blev hun underrettet om at en donor var fundet. Derefter afslørede Jordan sin hemmelighed, som han havde holdt på i flere måneder ... Gå til næste side for at finde ud af hvad det var.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x