logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Løven havde levet hele sit liv i et bur på betonggulv. Se ham gå på græs for første gang!

De store katte der trives i det vilde, burde ikke være i zoologiske haver, og endnu mindre i små bure med betongulve. Derfor er det øjeblik, hvor en gruppe løver slipper fri og ser savannen for første gang så rørende.

I oktober 2015 blev fem løver fra en lukket zoologiske have i Rumænien reddet. Dyrene havde tilbragte hele deres liv i et lille bur med betongulv.

Heldigvis gav organisationen "​​Four Paws International" dem en chance for et nyt liv og en smag af frihed. Organisationen hentede først dyrlæger, som undersøgte de vilde katte og kontrollerede at de var sunde nok til at klare sig i det vilde. Derefter transporterede de dyrene til Sydafrika, hvor de blev sluppet ud i naturen, i et stort naturreservat.

Løven har sluttet sig 80 andre store katte, som også er blevet reddet af forskellige organisationer. I denne park føler kattene sig ikke kun fri, men undersøges også regelmæssigt af en dyrlæge.

Nedenfor kan du se en kort rapport fra redning og rejsen med dyrene til Sydafrika. Vær særlig opmærksom på det øjeblik hvor løverne for første gang føler græsset under deres poter. Det er rørende!

Støtter du redning af dyr og er imod vilde katte i bure? Del denne optagelse med andre dyreelskere!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne