logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En mand ville ikke spise i en restaurant, hvor en af gæsterne havde Downs syndrom. Tjenerens reaktion overraskede ham!

Der er intet mere uhyrligt end de mennesker der angriber de svage. Desværre er der mange af disse mennesker rundt omkring i verden, der bruger deres magt til at ophøje sig over dem der er svagere og ser ned på handicappede. Sådan adfærd er især modbydelig hvis børn er involveret.

Den 5 år gamle Milo har Downs syndrom. Han bor sammen med sine forældre i Houston, Texas. Den lille dreng elsker når hans forældre tager ham med til hans yndlings pizza restaurant. På en travl dag ventede Milo med sine forældre på maden, og en fremmed mand sad ved bordet ved siden af ham sammen med sin familie. Han kunne ikke lide at skulle sidde "ved siden af en Downer" og krævede et andet bord. Tjeneren flyttede familien for at undgå problemer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Desværre slappede manden ikke af og fortsatte med at kommentere drengens udseende. Tjeneren kunne endelig ikke klare den skandaløse opførsel fra manden og nægtede at servere hans bord. Rasende forlod manden restauranten. Alle ansatte støttede deres kollega, og ejeren gav ham en bonus!

Hvis du respekterer denne tjeners handling og er enig i hans holdning - så del hans historie på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne