logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Løven sniger sig hen til gravhundene, som kom ind i dens anlæg. Denne optagelse har allerede overrasket over 5 millioner internetbrugere!

Dyrenes kongerige har et klart hierarki, hvor de stærkeste dyr befinder sig på toppen. Mange arter har ikke noget godt forhold til hinanden. Nogen gange ses imidlertid overraskende undtagelser, som det umiddelbart er vanskeligt at tro på, og det er svært ikke at smile, når man ser dem :)

Reservatet for vilde dyr i Oklahoma i USA er hjem for næsten 1.400 dyr og 120 forskellige arter! Et af reservatets beboere er en løve med navnet Bonedigger. Dyrenes konge vækker respekt, og den eneste person, som uden frygt kan gå ind i dens anlæg, er dens dyrepasser, John Reikene.Der er dog endnu en undtagelse, som vil kunne overraske jer. Det er... gravhunden Abby!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Løven er vild med de gravhunde, som bor i reservatet, og Abby er dens yndling. Bonedigger tillader Abby at foretage en masse ting, og nogen gange lader den sig endda dominere! Har I nogen sinde set noget lignende?!

Nedenfor kan I se en optagelse, som dokumenterer dette usædvanlige venskab (med kommentarer på engelsk). Filmen har charmeret internetbrugerne, og er blevet vist over 5 millioner gange!
Glem ikke at dele denne optagelse med familie og venner; de fleste kender utvivlsomt et lignende "vennepar" :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne