logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den 9-årige pige begynder at danse på bordet foran dommerne – efter nogle sekunder har alle imidlertidig rettet blikket mod hendes dansepartner!

Den amerikanske version af programmet "Got Talent" er det største talentshow, som afvikles i USA. Tusindvis af mennesker aflægger prøve, for at komme med i programmet, og fyldt af angst viser de, hvad de har i sig. Det er kun de bedste, som kommer med i finalerne.

Artyon og Paige har en gang før prøvet kræfter i programmet; imidlertid følte dommeren, Simon Cowell, sig ikke overbevist om deres valg af melodier. Det ukuelige par accepterede dog ikke et nederlag, og vendte tilbage til prøverne med et helt nyt koncept.

Danserne – som endnu ikke havde nået teenagealderen – besluttede at præsentere en dans til melodien "Footloose" fra den klassiske film fra 1984 med samme titel. Paige begyndte sin optræden på dommerbordet, og efter nogle sekunder løb Artyon ind, og sluttede sig til hende. På trods af sin unge alder ses det tydeligt, at begge træner hårdt, og at de giver alt, hvad de har i sig til deres optræden. Man er ikke i stand til at fjerne blikket fra deres optræden. Parret virker ikke bare charmerende, men er også særdeles talentfulde. Se selv:

Synes du om Paige og Artyons optræden? Glem ikke at dele den med familie og venner på Facebook. Lad os støtte unge talenter!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne