logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

De russiske danserinder gik ind på scenen; da de gik i gang med deres optræden, var publikum fuldstændig målløse over deres optræden!

Vi har set mange helt utrolige måder at organisere dans på. Der er blevet danset af professionelle, amatører og børn, nogle var underholdende, interessante og gjorde indtryk. For nogens vedkommende forekom det, at de overtrådte de fysiske naturlove, og andre henrykkede med deres perfekte synkronisering. Og netop derfor var vi så overraskede, da vi stødte på nedenstående optagelse, for SÅDAN NOGET har vi ikke set før!

Danserinderne fra den russiske dansetrup "Dans og Folketradition" optrådte for nylig i Geneve. Det de præsenterede gjorde, at tilskuerne var fuldstændig målløse. Det virker som om danserinderne svære flere centimeter over scenen, mens de let bevæger sig fremad efter musikkens rytme. Når i ser nedenstående optagelse første gang vil i begynde at overveje, hvordan de gør det - rullebånd? Bevæger gulvet sig? Nej! Disse talentfulde kvinder bevæger sig perfekt på deres tåspidser, hvilket giver en illusion af at svæve over scenen.

Se selv denne magiske optræden:

Hvis du er blevet grebet af denne dans, så glem ikke at give den videre til venner og bekendte! Del denne usandsynlige optræden med andre, som er vilde med dans :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne