logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Optagelse fra et politi kamera hvor betjenten kommer ud til en ældre kvinde der danser alene på gaden, chokerede internettet!

Politifolk har ofte mulighed for at se menneskers sande ansigt. Hver dag ser de det bedste og det værste som menneskeheden har byde på. Nogle gange sker det at de ser noget som er helt anderledes og de gør noget vanvittigt.

92-årige Millie Seiver fra Minnesota følte, at hun havde mistet en del af sig selv da hun holdt op med at danse. Millie havde ikke en scene, men besluttede sig for at danse når hun selv ville.

Sergeant Kim Lenz så nogle gange Millie under patruljen. Opførelsen af ​​den gamle kvindelige nysgerrige politimand, som besluttede at stoppe og spørge, hvorfor kvinden danser. Millie fortalte embedsmanden, at hun elsker at danse, og hun gør altid, når hun vil, fordi hun er for gammel til at bekymre sig om fremmedees mening, der dømmer hende.

Lenz kunne godt lide en ældre kvindes filosofi, så besluttede hun at slutte sig til hende! På (vores) held har politiets kamera optaget dette vidunderlige møde, og den 92-årige politiets dans vandt internetbrugernes hjerter! Se selv:

Hvor vidunderligt er det ikke at se bevis på enorm glæde hos ældre og uselvisk godhed hos unge? Hvis du er enig - del dette! :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x