logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En række gammeldags opdragelsesmetoder for børn, som alle moderne forældre bør kende.

Alle forældre drømmer om velopdragne, nogenlunde lydige og lykkelige børn. Vi elsker, når børn fra små har lært, at de ikke skal lave scener på offentlige steder, at de spiser den mad, de får, og henvender sig med en vis respekt til ældre mennesker.

Vi har samlet 8 grundlæggende principper, som mødre gjorde brug af, for at opdrage lydige børn, som voksede op til at være velforberedte til voksenlivet :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Første leveår

Der var en gang, mødre ikke var så pylrede, og ikke for op, hver gang den lille udstødte en lille lyd. Sikkert blandt andet fordi de normalt havde så mange af de der børn, og hvis de skulle stresse over en lille, som vågnede om natten, ville de ikke have et minuts fred. Børnene lærte fra små, at de ikke skulle sove med de voksne, men i deres egne senge. Med tiden fik de endda eget værelse. Reaktionen på gråd var forsinket. Hvis den lille ikke blev rolig i løbet af et minut eller deromkring, så vidste moren, at hendes tilstedeværelse var nødvendig. Barnet ville roligt vænne sig til at sove alene.

2. Mere frihed

Der var en gang, forældrene ikke var så aktive sammen med de små, som de er i dag. Børnene legede med hinanden, og forældrene overvågede simpelt hen, hvad de foretog sig. Endvidere blandede de voksne sig ikke i småkonflikter, og de intervenerede ikke omgående, når der var problemer, men først når de anså det for nødvendigt. De var i stand til at skelne en lille uskyldig situation fra eksempler på decideret forkert adfærd. På denne måde lærte børnene at løse problemer mellem sig selv, men de vidste samtidigt, hvilken slags adfærd, der ikke ville blive accepteret.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x