logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvorfor går din hund med dig ud på badeværelset – årsagen er langt mere betydningsfuld, end du umiddelbart gætter.

Et af de rareste aspekter ved at have et dyr, er det faktum, at vi altid har selskab. Der er imidlertid øjeblikke, hvor vi foretrækker at være alene og have en smule privatliv, for eksempel når vi er på toilettet. Men hvis I har en hund derhjemme, så ved I perfekt, at de ikke forstår ideen om privatliv, og elsker at gå med ud på badeværelset sammen med deres menneske. Det er der en grund til, viser det sig!
Nedenfor præsenterer vi 9 typer hundeadfærd og deres betydning:

1. Det klassiske "hvalpeblik"

Hvis nogen (selv et menneske) sender dig et "hvalpeblik", så ved du, at han vil have noget fra dig. I dyrenes verden er blikket imidlertid et tegn på kærlighed og tillid.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Bringer gaver

Med "gaver" mener vi selvfølgelig det, som vores vovse netop har i gabet. Hvis den bringer dig sit yndlingslegetøj eller sit nyeste "jagtbytte" – er det et tegn på, at den føler sig knyttet til dig og vil vise dig kærlighed.

3. Knus efter madtid

Hvis din hund er mæt og føler sig godt tilpas, efter at have tømt madskålen, vil den ønske at dele denne følelse med dig. Den kommer hen til dig og giver dig et knus eller vil kæles for. Den vil have, at du skal føle dig lige så godt tilpas som den.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x