logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Vågner du mellem 3 og 5 om morgenen? Find ud af hvad det betyder!

Mange mennesker vågner op på samme tid hver nat, men tænker ikke meget over det. Men ved du at det kunne være vores krop, som forsøger at kommunikere med os? En anden mulighed er kræfter fra døde sjæle, som ikke har fået fred, der tager fat i os.

Mange kulturer mener, at vi under søvn, er udsat for kontakt med højere kræfter. Mange mennesker føler stærke vibrationer, rystelser eller kulde lige før de falder i søvn, og lige efter føler de sig friske og veludvilede. Ligeledes ser man i den kristne tro, at der er en rensende kraft til stede, og der er tæt forhold mellem søvn og frelseshistorien. Gud giver sine børn vejledning, giver trøst og styrke, som han ønsker - og det er i drømme. På grund af deres terapeutiske kræfter kan religiøse drømme tilskrives en anden værdi: de bliver afgørende, og grænseoverskridende oplevelser i livet. Der er en dyb overbevisning i bibelen om, at drømme kan være det perfekte medium for guddommelig åbenbaring for et individ.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Traditionel medicin fra Fjernøsten skelner mellem 12 meridianer (energikanaler). Hvorigennem punkter presses eller punkteres under akupressur og akupunktur. Gennem hver af disse kanaler strømmer energi som forbinder en anden del af kroppen. Ifølge kinesisk medicin arbejder meridianerne som vores biologiske ur, og svarer til timerne i tidszoner. Derfor kan vi, afhængigt af hvilken tid vi vågner om natten, finde ud af, hvad vores krop forsøger at fortælle os.

Nedenfor kan du finde ud af hvorfor du vågner op på bestemte tidspunkter:


Mellem 21 og 23 - stress

Disse timer er den mest almindelige tid for de fleste at falde i søvn på. Hvis du ikke kan falde i søvn så har du en masse stress og bekymringer.

Fortsæt på næste side.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x