logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden forlod huset med opladeren tilsluttet. Nu advarer han alle mod at lave lignende fejl!

Desværre ignorerer mange mennesker advarsler om at lade elektriske apparater være forbundet til strømmen.

Thomas Knutsson har netop lavet sådan en fejltagelse. Da han mistede den originale oplader til sin telefon, købte han som de fleste af os en billigere lader. Hans oplader var næsten altid sat i kontakten i soveværelset, og det var der han efterlod den.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da han kom hjem, blev han mødt af et skræmmende syn. Kablet var brændt, og opladningsdelen var smeltet ned i gulvet.
Vi har flere gange advaret mod at efterlade elektriske apparater tilsluttet til kontakten. Lignende advarsler findes i nyhederne og på brandvæsenets hjemmesider. Som en brandmand siger, så kan ethvert elektrisk apparat blive en årsag til en brand. Så det er noget vi bør tjekke ofte. Ifølge de seneste data fra brandvæsnet starter et stort antal af brande i elektriske apparater. Kaffemaskiner, køleskabe og... mobil opladere. Hovedårsagen er overophedning og kortslutning.
I snit er hver syvende brand i huse og lejligheder forårsaget af en kortslutning i elektriske apparater. Dette er den største årsag efter forkert brug af varmeapparater og dårlige installationer - siger brandmand S. Brandt.

Brande som er antændt af kedler og kaffemaskiner, er et problem der har været kendt for brandfolk i årevis. Derfor skal vi slukke for strømmen, når vi går i seng eller går udenfor. Disse er ofte plastikapparater, der står på træplader. Der kan ske en kortslutning, der vil forårsage en brand. Om natten ender mange mobiltelefoner i sengen mens de lader. Det er absolut ikke en god ide. - siger chefen for brandvæsenet.

Thomas og hans kone besluttede også at vise deres oplevelser på Facebook, og hans indlæg er allerede blevet delt mere end 17 tusinde gange!

Sørg for at dele den historie Thomas har, og advarslerne fra brandvæsnet. Husk at trække udstyr ud fra kontakterne. Det kan redde liv!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x