logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Et brev skrevet af en 83-årig vil få dig til at revurdere hele dit liv.

Brevet som du kan læse nedenfor, har i nogen tid cirkulerer på internettet. Vi er ikke sikker på om det er ægte, men brevets budskab er så stærkt, at det er værd at læse alligevel.

Brevet er efter sigende skrevet af en 83-årig kvinde til hendes ven Berta. Denne tekst vil gøre at du ser anderledes på dit liv og revurderer det.

"Kære Berta,

Jeg læser næsten ikke længere, og rydder heller ikke op. Jeg bruger en masse tid i haven uden at bekymre mig om ukrudt. Jeg bruger mere tid sammen med min familie. Livet skal udnyttes, ikke bare leves.

Jeg holder ikke noget tilbage. Hver dag bruger jeg mit "fine" porcelæn. Jeg går på indkøb i min fineste frakke. Jeg har en teori - hvis jeg ser godt ud vil jeg i sidste ende købe den håndtaske jeg ser i butiksvinduet hver dag.

Jeg gemmer ikke min favorit parfume til særlige lejligheder. Jeg har den på når jeg går ned til butikken eller banken.

"På et tidspunkt" eller "næste gang" er fjernet fra mit ordforråd. Hvis der er noget som er værd at se, høre, eller gøre, så skal jeg gøre det med det samme.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jeg ved ikke hvad andre ville gøre hvis de ikke var sikre på at vågne op næste morgen. Jeg vil gerne tro, at de ville snakke med gamle venner, mødes med familien, og spise deres livret. Jeg tror det - men vil aldrig finde ud af det.

Det ville irritere mig, hvis jeg ikke gjorde alt med det samme. Det er for eksempel ikke at skrive dette brev, at bestemme mig for at skrive det senere. Eller at jeg så sjældent fortalt sin mand og forældre, at jeg elskede dem. Jeg forsøger ikke at udsætte noget til senere, især hvis det er noget som er humoristisk eller gør nogen glad.

Måske er livet ikke den store fest som vi drømte om da vi var teenagere, men så længe jeg er her har jeg tænkt mig at danse og være glad.
Husk min kære - nyd dit liv, bruge det og udskyd ikke noget til senere.
"

Er du enig med denne besked? Del det med de mennesker du holder af!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x