logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Advarsel!!!! En mor advarer andre forældre mod solcreme - den forbrændte hendes barn!

Jeg tror at alle ved hvor vigtigt det er at smøre sit lille barn ind i solcreme. Ved stranden, ved søen eller i parken, ligemeget hvor, så er det nødvendigt at sørge for beskyttelse mod solens skadelige stråler. Gør man ikke det kan det føre til forbrændinger, rødme, og nogle gange feber.

I de senere år har udviklingen i kosmetikindustrien betydet at der er masser af muligheder at vælge i mellem. Creme, gel, spray - vi kan vælge det som passer bedst til vores behov for beskyttelse. Mere og mere populære bliver aerosol sprays - de er hurtig og bekvemme at bruge. Især er de populære blandt forældrene. Alle ved at børn ikke altid glæder sig til at få smurt creme på. Spray giver mulighed for hurtig at få beskyttelse mod solen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Desværre hører vi oftere og oftere nyheder om defekte aerosol sprays. Rebecca Cannon, mor til den 14 måneder gamle Kyla, hævder at datteren fik andengradsforbrændinger efter at have brugt en spray af mærket Banana Boat. Kvinden fulgte omhyggeligt anvisningerne på emballagen og sørgede for at tjekke at sprayen var egnet til et barn som Kyla. 50SPF skulle beskytte barnet mod de skadelige stråler fre solen.

I løbet af dagen blev den lille piges ansigt rødere og rødere. Den næste morgen var hendes øjne hævede, og hun havde vabler på kinder. Lægen sagde at barnet var forbrændt.

Denne historie er meget lig historien om Caroline Morneaus søn. Den Canadiske kvinde brugte solcreme fra samme selskab og smurte det i ansigtet på 9-årige Loic. Som i tilfældet med Kyla, var hans ansigt dækket med vabler inden for et par timer. Her sagde lægen også at drengen havde fået andengrads forbrændinger.

Både mødre blev oprørt over at solbeskyttelse kan resultere i forbrændinger. Cannon skrev sin historie på Facebook, for at advare andre forældre mod lignende ulykker.

Selskabet kommenterede sagen med at fortælle at cremen har en neutral pH-værdi og er dermatologisk testet. Så barnet må have fået en allergisk reaktion fra en af ingredienserne.

Hjælp os med at sprede kendskabet blandt forældre - Del dette!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x