logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

4 husråd mod ligtorne! Jeg ville aldrig have troet, at grøntsager kan hjælpe så meget!

Ligtorne er noget, ingen bryder sig om. De er smertefulde, og selv når man bruger de mest behagelige sko, har vi nok af at gå efter nogle få minutter. For hurtigt at slippe af med dette besværlige problem, er det værd at prøve et af disse fire husråd. 1. Hvidløg - virker bakteriebekæmpende og formindsker væskeophobning, hvilket gør, at huden hurtigere heler. Et enkelt fed hvidløg og en teskefuld olivenolie (5 g) er tilstrækkelig. Vi skærer hvidløget i fire dele, og maser vi det i morteren. Derefter tilsætter vi olivenolien, og den pasta vi opnår, smører vi på ligtornen, putter bandage på og går i seng :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Kamillete

Lige som hvidløg mindsker kamille vandophobningen, og ydermere hjælper det huden med at hele og mindsker smerten. Til 3 liter vand (12 glas) er det værd at tilføje 2 glas kamille eller udtræk fra 12 breve med kamillete. Bemærk! Uanset hvilken løsning i vælger, skal kamillen smides i vandet og koges, og den rene bryg skal derefter hældes over i en balje, hvor vi kan dyppe fødderne, indtil vandet er blevet koldt.

3. Morgenfrue (Calendula)

Blade fra morgenfrue har fugtende egenskaber og blødgør huden, og hjælper også sårene med at hele. Ingredienser, som I skal bruge til en ordentlig portion creme, der vil holde længe:

- 3 glas olivenolie (600 g),
- 1 glas blade fra morgenfrue (60 g),
- 3 skefulde bivoks (45 g)

Det tager lidt tid at lave, men det er det værd! Vi begynder med at hælde olivenolien over bladene, og lade blandingen stå i 40 dage. Derefter fjerner vi bladene og varmer olien op (det er tilstrækkeligt at lave et vandbad til den beholder, hvor vi opbevarer olien). Når olien er varm tilsætter vi voks og rører begge ingredienser sammen, indtil de har dannet en ensartet masse. Derefter hælder vi hurtigt den flydende creme i en glasbeholder, og når den er kølet af kan vi begynde at smøre fødderne med den regelmæssigt.

På næste side finder I endnu en metode med anvendelse af grøntsager, som alle helt sikkert har i køkkenet!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x