logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Postbudet bragte post til den 94-årige hver dag. Da hun en dag ikke åbnede, brød han ind i hendes hus.

Postbud eller superman? Josh Hefta er for nylig blevet hædret med den højeste post anerkendelse, da han reddede den 94-årige Alice Paschke.

Josh har arbejdet på posten i flere år. Et af stopene på hans rute er Alice Paschkes hus. Fordi den gamle kvinde bor i enden af den lange indkørsel, bringer Josh hendes post op til døren, så hun behøver ikke at skulle gå til postkassen. Den gamle dame forlader ikke huset på grund af hendes helbred, og hun er meget glad, når postbudet besøger hende.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I januar gik Josh op til Alice's dør og bankede. Han blev meget overrasket da kvinden ikke åbnede for ham, for han ved godt at hun altid er hjemme. Den bekymrede mand fortsatte med at banke på døren. Efter et par minutter hørte han et råb om hjælp. Uden at spilde tid sparkede han døren ind til den gamle kvinde. Det viste sig, at Alice var faldet den foregående dag, og ikke kunne komme op selv. Kvinden lå på gulvet i mere end 20 timer. Hendes eneste håb var postbudet. I et interview sagde hun, at hun bad for at Josh skulle komme forbi med posten. "Denne vidunderlige mand har reddet mit liv. Indtil mit sind svigtede mig, vil jeg huske det. "

Efter ulykken blev Alice overført til et plejehjem. Måske mistede Josh sit yndlingsstop på hans rute, men han fik en god ven. Hans navn blev indskrevet på heltenes væg på Washington Post Office.

Hvis denne historie har gjort indtryk på dig, så skal du dele den på Facebook. Josh fortjener det!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x