logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En 27-årige kvinde, der lider af endometriose lagde hendes nøgen billeder på nettet. Hun ligner en helt anden person...

27-årige Thessa Kouzoukas fra London lider af et problem, der plager mange kvinder, nemlig endometriose, dvs. problemer med slimhinden i livmoderen (endometriet - deraf navnet på sygdommen), da de sidder uden for livmoderen. Mange kvinder (og selv deres gynækologer!) mener stadig, at det ikke er noget at bekymre sig om, fordi symptomerne ikke er livstruende. Disse er blandt andet:

- voldsomme menstruationskramper,
- cyklus problemer,
- smerte og blødning under samleje.

Desværre fører endometriose ofte til vanskeligheder med at blive gravid, eller fører til infertilitet. Sygdommen kan være arvelig, og smerten kan ofte forværres meget med alderen. Det bedste eksempel er Thessa der vil have kvinder til at indse, at de ikke må undervurdere endometriose. Han lagde tankevækkende billeder ud med denne beskrivelse:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Billederne kan virke stødende. Ja, det er mig. Det er hvad endometriose gør ved mig. Jeg ønsker ikke at dele disse billeder fordi jeg er nøgen, men af en god grund. Hver dag får jeg en masse meddelelser fra piger, der også lider af endometriose og som føler sig helt alene med deres sygdom.

Til venstre ser du mig tre uger efter sprængning af en cyste, og det til højre - det er mig i dag... Jeg tager et lægemiddel, der stopper mig i at producere ​​hormoner, og som får mig til at gå gennem overgangsalderen i en alder af 27 år. På den måde er min krop parat til operationen, som vil foregå i Grækenland i slutningen af ​​August. Piger! Endometriose er ikke en joke. De vil operere på mig i 7 timer, og jeg skal tilbringe en uge på hospitalet. Pas på jer selv! Og hvis du kender nogen der har voldsomme menstruationskramper, vil jeg anbefale at blive undersøgt for endometriose. Og husk - du er ikke alene!"

Thessys appel blev mødt med enorm anerkendelse! Man må ikke undervurdere endometriose.

Del dette med andre kvinder!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne