logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvis dine ben svulmer op efter hedebølgen, kan disse 4 tricks gøre livet lettere for dig!

Alle elsker solen, for den giver os energi og forbedrer vores humør, men den kan også have en negativ indflydelse på blodomløbet. De af os, som har problemer med blodomløbet, har helt sikkert bemærket, at benene hurtigere svulmer op på meget varme dage. Hvis vi tilføjer mange timers arbejde i den samme stilling, og sko, der ikke er specielt behagelige, får vi et smertefuldt problem. Heldigvis er der gode husråd, som hjælper på opsvulmen. 1. Fodbad med mynte. Forbered to baljer. Hæld koldt vand i den ene balje, og meget varmt vand i den anden. Smid nogle mynteblade i begge baljer. Dyp først fødderne i 3 minutter i det kolde vand, og derefter et minut i det varme. Gentag denne cyklus, indtil det varme vand er blevet koldt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Epsom salt

Hæld varmt vand i en balje, og tilføj 60 gram Epsom salt. Dyp fødderne i 15 minutter, og tør dem derefter grundigt. Det er værd at vide, at den bitre salt lindrer smerter og hjælper med at fjerne vandophobninger i organismen.

3. Æbleeddike

Den nævnte eddike er en rig kilde til kalium, som er med til at bekæmpe hævelser. Man skal bare blande 200 ml. vand i en balje sammen med den samme mængde eddike. Blød et håndklæde op og bind det om benene. Efter 30 minutter med "forbindingen" vil I føle en betydelig lindring.

På næste side finder I endnu et råd - vores foretrukne! :)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x