logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da hun kørte børnene til lejrskole, regnede hun ikke med, at en fremmed mands SMS skulle afslutte hendes liv.

Lær familien Schmidt at kende. På billedet kan man se den 29-årige Lindsey, hendes mand og 3 sønner. Den 6-årige, den 4-årige Weston og den halvandet år gamle Kaleb.

Sidste mandag, omkring klokken 8.30 om morgenen, kørte Lindsey sine sønner til en lejrskole. Den smukke sommermorgen lovede godt for hele familien, og børnene kunne ikke vente med at komme på ferie.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Desværre varede idyllen ikke længe. Da de kørte over et kryds på en gade, hvor de havde forkørselsret, ramte Lindsey en bil, som kørte ud fra en bivej med vigepligt. Chaufføren i den anden bil kiggede på sin telefon, og standsede ikke før stopskiltet, hvorved han kørte lige ind i Chevroletten med familien. Sammenstødet var så kraftigt, at bilen med Lindsey og børnene om bord, flere gange slog kolbøtter, for til sidst at lande i en majsmark 20-30 meter fra kørebanen.

Den gravide Schmidt og hendes halvandet år gamle søn, Kaleb, blev dræbt på stedet. De ældre drenge blev af ambulancen kørt på hospitalet i kritisk tilstand. Den 5-årige er aktuelt i farmakologisk koma, og den 4-årige Weston døde på hospitalet en dag efter ulykken. Nedenfor kan I se et billede af Lindseys ødelagte bil efter sammenstødet.

I mellemtiden klarede den 25-årige mand, som kørte Subaruen, sig igennem uden skader, bortset fra en brækket hånd. I henhold til politifunktionærer brugte den ansvarlige for ulykken en mobiltelefon under kørslen, han tjekkede en SMS, hvilket gjorde, at han hverken bemærkede stopskiltet eller moren med børnene, som han kørte ind i. En enkelt uansvarlig beslutning om at læse en besked, mens han sad bag rattet, ødelagde en familie. Til sammenligning ses mandens bil nedenfor.

Desværre er der stadig mange mennesker, som ikke gør sig klart, hvor stor risikoen er ved at bruge sin mobiltelefon, mens man kører. De begrunder deres adfærd med evnen til at dele deres opmærksomhed, hurtige reflekser samt argumenter om, at det har de altid gjort, og der er aldrig sket dem noget. Vi er sikre på, at chaufføren af Subaruen tænkte det samme ... Del absolut denne historie - gid så mange mennesker som muligt vil læse den. Måske er der nogen, der kommer til at ændre holdning til at sende SMSer eller tage telefonen, mens de sidder bag rattet. Det kan redde livet for nogen!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x