logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En årig dreng døde næsten efter at have leget med en af de mest populære gadgets i 2017! Nu advarer hans mor andre forældre.

Familien spise middag, mens det yngste barn legede på gulvet. Den lille begyndte at lege med en fidget spinner, det mest populære legetøj i år 2017. 3 timer senere var lægerne i gang med at redde hans liv på operationsstuen. Men tilbage til begyndelsen...

Mød Mina Skilbred og hendes 14 måneder gamle søn Elliot. Skilbred og hendes mand har to ældre børn. Under lørdags middagen sad familien ved bordet, Mina tog sig af lille Elliot, der legede på gulver. Han fandt sin søsters Fidget Spinner. Mor lod ham lege med den. På et tidspunkt spildte den ældste datter sin saft, og Mina skyndte sig at tørre det af.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I løbet af de få sekunder, lykkedes det Elliot at åbne legetøjet. Den skræmte mor så med det samme hvad der var sket, og begyndte at tjekke om der mangler nogen del. Hendes frygt blev bekræftet. Det lille barn havde slugt et batteri, der bruges til lysene på legetøjet.

Forældrene tilkaldte en ambulance, der straks tog Elliot med på hospitalet. Røntgen bekræftet, hvad moderen allerede fornemmede. I maven på drengen var batteriet. Risiko for lækage fra det truede drengens liv. Lægerne kæmpede mod tiden.

Kirurgen var i stand til at få batteriet ud, som forblev intakt. Elliot blev på hospitalet til observation, men har det bedre.

Nu vil hans mor advare andre forældre mod hvad der kan ske. Vær sikker på at dele historien med så mange mennesker som muligt - det kan redde en persons liv!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x