logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 20-årige døde af et hjerteanfald. Obduktionen afdækkede en årsag, som der ikke var nogen, der havde forestillet sig.

Abbey Parkes, en blot 20 år gammel britisk pige, førte er godt liv. Hun boede sammen med sin elskede, begge havde arbejde, de havde begge velfungerende familier, ingen af dem var syge. Tragedien kom uventet - Abbeys bror fandt hende bevidstløs i hendes egen lejlighed. Den 20-årige var pludselig afgået ved døden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det viste sig, at Abbey var begyndt at føle sig dårligt tilpas to uger inden den pludselige død. Hun havde følt en smerte i hjerteregionen, skulderen havde nægtet at samarbejde, og hun havde været svimmel og haft kvalme. Lægen gav hende blot en recept på nogle smertestillende piller.

Obduktionen viste, at lægen havde bagatelliseret nogle alvorlige symptomer.

Abbey døde som følge af en emboli (en slags blodprop) i arterierne, som fremkaldte anfaldet, det, der forbløffede lægerne, var imidlertid, hvad der havde fremkaldt embolien. Det viste sig, at pigen led af en genetisk lidelse, som blev forstærket af den regelmæssige indtagelse af nogle konkrete tabletter. Det er noget, som tusindvis af kvinder bruger hver dag. Læs videre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x