logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det, som hændte bag de lukkede døre på ældreplejecenteret, chokerede hele verden

Ældre, som lever med familie, som tager sig af dem, er heldige. De, der kommer til plejehjem, er mindre heldige. Selvfølgelig er der nogle plejehjem, som er glimrende, med fremragende og dedikeret personale med masser af følelser for de ældre. Desværre forekommer der også steder, hvor medarbejderne misbruger deres magt, og er ondskabsfulde overfor dem, de skulle pleje. Den 89-årige George Karam lider af Alzheimer. Hans tilstand er så alvorlig, at manden skal bruge hjælp til at spise eller til at klæde sig på. Hans familie valgte et plejehjem, som havde et godt renomme. De begyndte imidlertid at mistænke, at noget var galt, da de begyndte at bemærke blå mærker på bedstefarens krop.

Daniel Nassarallah, den ældre herres barnebarn, bad medarbejderne om en forklaring, og de fortalte, at de blå mærker var forårsaget af et fald fra sengen. Daniel troede på dem, indtil han så den chokerende optagelse fra bedstefarens værelse ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På optagelsen kunne man se den 44-årige Jie Xiao, en mand som skulle tage sig af George, men i stedet for at hjælpe, pinte han den gamle mand. Daniel opregnede 11 slag i løbet af den tid han så på filmen, men han ville have set flere, hvis han ikke var blevet nødt til at slukke, for ikke at se mere af den frygtelige optagelse. Han tilkaldte omgående politiet. Bedstefar kom på hospitalet, og Jie i fængsel. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt med den ældre mand.

Plejehjemmets direktør afgav en erklæring, hvori han undskyldte til Karams familie, samt understregede, at sådan en adfærd ikke accepteres på hans plejecenter. Del absolut denne chokerende historie med andre. Nedenfor kan I se den optagelse, som chokerede Daniel.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x