logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den nyfødte blev efterladt i skoven, men blev i sidste øjeblik reddet af en vagtmand fra den nærliggende fabrik.

De fleste kvinder kan slet ikke vente på, at deres barn kommer til verden. Desværre er det ikke alle, som føler det på den måde ... Så sker det, at mange nye mødre udfører ekstreme og tragiske gerninger.

Denis Saranzev arbejder som vagtmand ved en russisk fabrik. Hver dag tager han en runde omkring fabriksområdet, for at sikre sig, at alt er i orden. Under en rutinerunde hørte han en dag pludselig en særdeles atypisk lyd. Det forekom ham, at han fra skoven hørte et barns undertrykte gråd. Han ønskede ikke at tro på det, han hørte, men han vidste, at han var nødt til at undersøge det med det samme. Manden fulgte lyden, og i en grøft, blandt affald og grene, bemærkede han en lille udstående hånd. Han fjernede affaldet, og under det fandt han en plastiktaske. Indeni befandt der sig en nyfødt. Den få dage gamle pige var dækket af mudder og myrer. Manden tilkaldte omgående en ambulance og politiet.

Myrerne var kommet dybt ind i pigens ører, og hendes øjne var sammenklæbet af slim. Lægerne havde svært ved at tro på, at barnet stadig var i live.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Politiet lokaliserede hurtigt pigens mor, den 22-årige Olesja, som omgående blev arresteret. Kvinden hævdede, at hun var blevet voldtaget. Da politiet bad om detaljer brød hun sammen, og erkendte sandheden; at hun simpelt hen ikke ønskede dette barn, og derfor havde efterladt det til at dø i skoven.

Efter nogle dage lykkedes det at fastslå, hvem der var far til barnet, og man fandt frem til manden. Andrej vidste end ikke, at han havde et barn. Efter at have gennemført en DNA-undersøgelse på hospitalet, blev faderskabet bekræftet, og manden adopterede gladeligt den lille pige.

Olesja fik en dom - 2 års betinget fængsel. Mange synes, at det er for mild en konsekvens. I stedet for at bruge vores energi på had rettet mod morens forfærdelige handling, foretrækker vi at glæde os over, at alt endte godt for den lille pige. Del denne historie, hvis I er enige.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne