logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Teenageren døde, efter at have drukket en populær drik. Nu advarer hans far alle andre forældre!

Alle som har opfostret en teenager ved, hvor vanskelig en periode det er. Den ene dag elsker vores barn at tilbringe tiden sammen med os, anser os for helte, og den næste dag skammer teenageren sig over forældrene, og tilbringer hele dagen med vennerne. En af forældrenes største bekymringer i denne periode er, at de unge begynder at drikke alkohol, tage narkotika, eller tager del i farlig adfærd, sammen med vennerne.

Den 16-årige Davis Cripe mistede livet på grund af en ”normal” adfærd. Det, der dræbte han, er en fuldstændig lovlig substans, som hver dag indtages af millioner af mennesker i hele verden. Davis var som enhver anden dreng i den alder. Han gik i gymnasiet, holdt af musik, sport og af at mødes med vennerne. Den dag tragedien hændte, var han i skole.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Omkring midt på dagen drak han kaffe, og senere en flaske Mountain Dew. Denne drik indeholder næsten 70 mg koffein i en halvliters flaske. Kort efter drak Davis, som stadig var søvnig, endnu en energidrik.

En halv time senere, i løbet af timen, greb drengen sig til brystkassen og faldt ned på gulvet. Lærerne tilkaldte omgående en ambulance, og gik i gang med at give førstehjælp. En time og to minutter efter anfaldet blev han erklæret død, mens han befandt sig på hospitalet. Hvordan kunne sådan en sund dreng, i sådan en ung alder, som ikke drak alkohol eller tog narkotika, dø af et hjerteanfald? Svaret vil virke skræmmende - anfaldet blev fremkaldt af en overdosis koffein. I løbet af 2 timer drak Davis 3 drikke, som indeholdt en høj koncentration af koffein. Det kunne hans hjerte ikke holde til.

Sean Cripe, Davis far, appellerer til andre forældre - "Vi mistede vores barn på grund af disse drikke, noget som jeres barn formodentlig indtager hver dag; lær dem om farerne, gentag ikke vores fejl!"

Davis eksempel er sjældent, men ikke ukendt indenfor medicinen. Vi beder jer - del denne historie om teenageren, og hjælp med at udbrede kendskabet til de trusler, der kommer af overdreven brug af koffein.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x