logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren sad i rabatten og prøvede af sætte sønnens hoved fast på hans krop. Dette er en særdeles vigtig historie.

Det er ikke første gang vi på vores offentlige portal offentliggør en chokerende historie om en ulykke, som er forårsaget af en beruset chauffør. Vores internetside er skabt for at dele historier, som gør, at verden kan blive en smule bedre, end den er. Vi håber, at hvis rigtigt mange mennesker læser denne historie, så sker en lignende ulykke måske ikke igen. Del venligst denne artikel.

Nedenstående historie blev bragt på portalen Imgur af brugeren hardcorefubu:

Til de af jer som ikke kan se den, arbejder han som ambulanceredder i San Diego. Jeg bryder mig ikke om at dele historier på så bredt et forum, men denne gang håber jeg, at en af skiderikkerne læser det, og tænker sig om en ekstra gang, inden han sætter sig bag rettet, efter at have drukket. For nogle timer siden kom jeg ud til et ulykkessted, hvor en bil lå omvendt med hjulene i vejret, og den anden var kørt ind i en væg. Ved siden af sad en kvinde og holdt et barn på skødet - barnet var delt i to. Hun prøvede stadig at sætte sin søns hoved fast til kroppen, og ønskede tydeligvis igen at have ham i et stykke.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På den anden side af vejen så jeg en mand, som kraftløst løb mod mig med en død pige i hånden. Da jeg steg ud af ambulancen løb han hen til mig og smed i bogstaveligste forstand den 7-åriges krop i hænderne på mig. Han stod over os og så, hvordan jeg og andre reddere gav hende medicinindsprøjtninger i blodårerne, hvordan vi satte et plastikrør ned i hendes hals og sendte strøm igennem hendes krop. Deres bil var blevet ramt af en beruset chauffør, som kørte over for rødt lys, med en hastighed af 90 km. i timen. Pigen røg ud gennem vinduet, og drengens hoved blev smadret af kofangeren på den berusede mands bil - Forældrene og den berusede chauffør kom ud af ulykken uden skader, men børnene døde. Jeg stod og så på, hvordan familier blev ødelagt. Vær ikke sådan et forbandet fjols.

del venligst denne historie. Måske kan det være med til at stoppe den slags ulykker

Hvis du ønsker at se flere artikler fra vores portal, så give den et synes godt om på Facebook.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x