logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren sælger sin afdøde datters vugge - en uge senere kommer køberen tilbage med en overraskelse.

Valerie Watts gennemlevede et af de værste mareridt man kan komme ud for, når man er gravid. Hun var i 9. måned, nogle få dage før terminen, da hun fik at vide, at barnet hun bar på, var dødt.

Kvinden var ikke i stand til at leve i et hjem fyldt med legetøj, børnetøj og børneting, men uden barn. Dybt nedtrykt besluttede hun sig derfor for at sælge alt ved et garagesalg. Hun havde dog ikke forudset, hvad der ventede ... Valeries historie er i øjeblikket et stort samtaleemne på internettet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter et års ufattelig sorg organiserede Valerie garagesalget. Det var en meget vanskelig beslutning, men Valerie vidste, at hun var nødt til at gøre det, for at kunne vende tilbage og fungere i samfundet. Under garagesalget mødte hun en ældre herre, som absolut ville købe den afdøde søns lille barneseng. Hun var ikke overbevist om at hun ville sælge den, men manden insisterede. Gerald er snedker, og der træ som sengen var lavet af var en usædvanlig god kvalitet. Manden havde til hensigt at lave møblet om til noget andet.

Et øjeblik tidligere havde Geralds kone talt med Valerie. Hun lærte den tragiske historie at kende, og fortalte manden om den på vejen hjem. Ægteparret vidste, at de ikke kunne beholde et så værdifuldt minde, men forstod også, at Valerie havde behov for at skille sig af med sengen. Det var da, Gerald kom på en genial ide. Han lavede den lille seng om til en skammel til ære for den afdøde søn, som skulle have heddet Watts. En uge efter garagesalget kørte ægteparret hen til kvinden, og gav hende gaven.

Valerie kunne ikke holde tårerne tilbage. Dette var hvad hun fortalte nogle journalister fra tv-kanalen Fox9: "Denne skammel er et bevis på, hvor fantastiske og gavmilde folk kan være. Jeg er dybt rørt, og jeg vil huske dette resten af livet!"

Mange forældre oplever en lignende tragedie. Del venligst denne historie, og giv dem din støtte.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x