logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Når din bagdel begynder at klø, bør du gå ud i køkkenet - det er nemlig der, du finder alt det, du har brug for!

Det er et særdeles udbredt problem, men der er ikke nogen, som bryder sig om at tale om det. Hæmorider, eller med andre ord, udposende blodårer, er en af de hyppigste og mest skamfulde moderne sygdomme. - I henhold til statistikken berører det periodisk hver anden europæer! Hvad er hæmorider egentligt, og hvordan klarer man problemerne med dem derhjemme, og hvornår er det nødvendigt at gå til lægen?

Hæmorider er en del af anus naturlige struktur. Disse blodudfyldte puder tætner anuskanalen, og sammen med musklerne kontrollerer de afsondringen. Først når hæmoriderne ikke fungerer korrekt bliver de et skamfuldt problem, som man dog kan klare med husråd. Sygdomstegn på hæmoriderne fremkommer, når poserne strækkes for meget ud og fyldes med blod, som de efterfølgende ikke er i stand til at tømme sig helt for, hvilket giver smertefulde oplevelser under toiletophold. Som følge af blodophobning kan det komme til infektionstilstande i knuder og væv omkring endetarmen. De fleste mennesker skammer sig over at gå til lægen med dette. Heldigvis har vi en del ting derhjemme, som kan hjælpe os, hvis hæmoriderne ikke er i en alvorlig tilstand.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Nedenfor finder i 7 husråd, som mildner dette sviende problem:


1. Aloe

Takket være dens bakteriebekæmpende egenskaber mindsker aloe hurtigt og effektivt fornemmelser af smerte og svien. Smør simpelt hen det ømme område med aloe, hvorefter smerten og hævelsen mindskes.

2. Kartofler

Kartofler har dehydrerende egenskaber, hvilket gør, at hævelsen i forbindelse med hæmoriderne mindskes. Denne metode virker i tilfælde af blødninger. Riv kartoflen på et rivebræt, pisk den op til en pure, og smør forsigtigt hæmoriderne. Lad den sidde, indtil den er tør, du vil bemærke effekterne næsten omgående.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x