logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det mest populære legetøj fra 2017 eksploderede i hænderne på ham - nu advarer han forældre og teenagere!

Alexander Dögl købte for nylig det mest populære legetøj fra 2017 - en fidget spinner. Fra begyndelsen var formålet med dette stykke legetøj at forbedre koncentrationen og reducere angst og uro hos børn med ADHD og autisme; de påståede terapeutiske egenskaber er imidlertid aldrig blevet bevist.

Efter hans mening drejede legetøjet for langsomt rundt. Sammen med vennerne søgte de derfor en måde til at accelerere hastigheden. De kom på en "genial" ide med at bruge komprimeret luft til at give den mere fart.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De burde naturligvis ikke gøre det på den måde. Dette legetøj burde ikke anvendes på den måde, men der er desværre fortsat mange mennesker, som kommer på lignende ideer. Efter et kort stykke tid begyndte der at komme røg ud af dippedutten, og efter at legetøjet var blevet overophedet, opstod der pludseligt nogle brud.

Alexander blev ramt i fingeren af et stykke udspyet plastik, og blodet stod i vide strømme fra ham. Vennerne måtte transportere den unge mand til hospitalet, hvor han blev syet og fik stabiliseret sin brækkede tommelfinger.

Nu advarer Dögl andre voksne og teenagere mod (det skulle egentligt være indlysende) at anvende legetøjet på en måde, som ikke er beskrevet af producenten. Del denne artikel på Facebook. Det kunne være endt meget værre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x