logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Forældrene så, hvordan deres søn legede på trampolinen, men pludselig hørte de en forfærdelig lyd...

Alle forældre drømmer om, at deres børn skal være lykkelige. Der er ikke noget bedre end at betragte et barn, som leger ubekymret. De små elsker at hoppe i trampolin, men der er ikke mange forældre, som gør sig klart, hvilke farer der er forbundet med legen. Læs historien om den 3-årige Colton, som hans mor, Kait Ellen, offentliggjorde på Facebook, for at advare andre forældre. Vi skal bede jer om at dele dette - det er noget, alle bør se!

Mange børn elsker at hoppe i trampolin, men forældrene er ofte ikke klar over risikoen; læs Coltons historie nedenfor.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jeg har det meget svært, når jeg tænker på de sidste 12 dage, og vi føler, at vi har pligt til at dele vores historie og advare andre forældre mod de farer, der er forbundet med at bruge trampolinparker. Colton faldt og brækkede lårbenet, den kraftigste knogle i kroppen, da han uskyldigt hoppede i trampolin ved siden af sin far og mig. Jeg fandt siden ud af, at den Amerikanske Børnelægeforening og den Amerikanske Sammenslutning af Ortopædkirurger anbefaler, at børn under 6 år aldrig gør brug af trampoliner. Det kommer af det faktum, at de små børns knogler er meget svage, og let kan beskadiges under det gentagne tryk, der opstår, når man hopper. Det havde vi ingen ide om, og vi var dybt chokerede, da vores kirurg fortalte os om det, mens Colton var på hospitalet. Der er vendt totalt op og ned på vores liv, efter at ulykken skete, og hver dag er en kæmpeudfordring for min søde lille treårige søn, når han prøver at vænne sig til at gå med den gips, som han skal have på de næste 6 uger.

Vi vil gerne dele dette, for at udbrede kendskabet til, at trampolinparker slet ikke er så sikre, selv om de reklameres som sikre for de små, og helt små børn bør ikke komme i nærheden af dem. Vi håber, at udbredelsen af denne historie gør, at andre forældre bliver bevidste om faren, og takket være dette undgår lignende ulykker, sådan at forældrene kan undgå det stres og den hjertebanken, som opstår, når der sker noget med barnet. Del venligst dette med andre.

Vi skal bede jer om at dele dette - det er noget, alle bør se!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x