logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

På sit dødsleje ønsker kvinden at advare alle mod følgerne af den hobby, som langsomt slog hende ihjel ...

Historien om Ashley Taner er et meget sørgeligt eksempel på, hvor vigtigt vores helbred er for os, og at vores udseende ikke bør være vigtige end vores helbred. Læs venligst historien om kvinden, hvis sidste ønske var at advare hele verden. Formålet med vores portal er netop at beskrive sådan nogle historier. Vi håber, at Ashleys historie vil være en advarsel for alle, som uden at tænke over det går for meget i solarium. Del venligst dette med andre.

I over 15 år var Ashley Tanner fast kunde i solariet. Hun gentog for sig selv: ”Jeg er ligeglad med, om jeg dør at solariet, det vigtigste er, at jeg dør solbrændt”. Hun var imidlertid ikke klar over, at livet havde skrevet et dramatisk scenarie til hende, og pigen kom til at lære en bitter lektion om sit helbred. Ashley var besat af at tage sol, og hun prøvede at være solbrændt hele året igennem. Hun troede, at hun på grund af det så yngre ud.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Desværre blev hun i en alder af kun 33 år diagnoseret med den værst tænkelige hudkræftform - modermærkekræft Oven i købet havde kræften nået at brede sig til andre organer. Ashley kæmpede i 7 år en ulige kamp med sygdommen, mens hun prøvede alle tilgængelige metoder. I en alder af 40 år fik hun den værst mulige besked. Hendes sygdom var nu i et terminalt stadium. Kvinden havde en uge tilbage at leve i. Ashley besluttede alligevel at kæmpe med årsagen til hendes sygdom. Hun besluttede at vise sin historie til verden, for at advare alle unge mennesker mod det, hun havde været udsat for. Helbredet er det vigtigste vi har, og vi er nødt til at tage os af det. Udseendet bør ikke være det vigtigste.

Kræften havde bredt sig til lymfeknuden, hvilket gjorde, at en del af hendes ansigt var paralyseret. Ashley gik bort den 15. marts 2013, omgivet af sin familie og nærmeste venner. Inden hun døde tiggede Ashley i et Tv-interview om, at man ville tænke sig om, inden man gik i solarium. UV-stråling er en betydelig trussel mod helbredet. Lad os huske på dette.

Nedenfor kan I se et Interview med Ashley.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x