logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Disse søskende danner par! Konsekvenserne af blodskam er nu kommer virkeligt langt.

Spanierne Daniel og Ana Parra har dannet lykkeligt par med hinanden i 3 år. Selv om de ikke er gift har de det samme efternavn, men det er ikke noget tilfælde ... Daniel og Ana har den samme far.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ana var kun nogle få år gammel, da hendes far forlod familien. Pigen husker, at hendes mor under et skænderi nævnte hendes storebror, som var sammen med en anden kvinde. Ana ønskede inderligt at lære ham at kende. Det lykkedes hende at finde ham, da hun var 20 år gammel; - hun fik hjælp fra sociale medier, så som Facebook. To dage efter første chat mødte de to søskende i virkeligheden, hvorefter ... de ikke forlod hinanden.

Ana og Daniel erkender, at de selv var forbløffede over det, som skete. De blev med det samme forelsket i hinanden, og tanken om at de havde fælles far holdt dem ikke tilbage. De begyndte at mødes, selv om de vidste, at det ville fremkalde en skandale. Først skjulte de deres forhold og oprindelse, men senere gjorde de det omvendt - de deltog i et tv-program. Først nu blev de imidlertid udsat for en enorm bølge af kritik ... På næste side kan I se hvorfor.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne