logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Nogle mødre tørrer majonæse ind i håret på deres børn. 2 timer senere ses en forunderlig effekt.

Lus er en kilde til bekymring for mange forældre. På trods af den almindeligt herskende opfattelse, er det ikke sådan, at børn får parasitter på grund af manglende hygiejne, men på grund af kontakt med andre, som allerede har fået dem, og i skolen eller børnehaven er det virkelig ikke svært.

Hvis I skal vente længe på at komme til lægen, men gerne vil påbegynde en behandling så hurtigt som muligt, så prøv disse husråd!

1. Majonæse.

Uanset om det er hjemmelavet eller købe-majonæse - hjælper det! En hovedmassage med majonæse lyder måske underlig, men den er værd at gennemføre, og så bagefter putte en badehætte på og vente to timer. Til sidst vaskes håret grundigt, og det redes igennem.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Eddike og olie

Blanding af olie og eddike i lige dele, som derefter anbringes på tørt hår og masseres blidt ind i hovedbunden, hjælper på lus. Derefter lægges et håndklæde om håret, og 20 minutter senere vaskes det grundigt. Gentag behandlingen efter nogle timer, hvis I stadig bemærker lus efter første omgang.

3. Løg

Løgsaft er noget, som lus absolut ikke kan lide! Desværre er børn normalt heller ikke begejstrede for denne effektive metode, eftersom den går ud fra at presse saften ud af flere løg, og derefter tørre saften ind i håret. Håret må først vaskes efter 4 timer.

På næste side finder I flere praktiske råd, som børn også vil have det godt med.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x