logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Mens han prøver at redde børnene, mister han langsomt selv kræfterne. Da en fremmed springer i det iskolde vand for at hjælpe, får manden et chok, da han ser, hvem det er, der kommer til hjælp!

For nogle uger siden spadserede Vyacheslav Korpus fra Omsk i Rusland langs floden sammen med sin kone og børn. Da hans døtre på 5 og 7 år erklærede, at de var trætte, besluttede familien at gå tilbage til bilen. Mens faren pakkede cyklerne, og moren beskæftigede sig med de yngste børn, gik pigerne ned for at kigge på floden.

Pludselig hørte familien et plask. Pigerne havde lænet sig for meget forover, og var faldet i den iskolde flod. Faren sprang omgående i vandet, for at redde børnene. Hans kone råbte desperat om hjælp. I det iskolde vand gik pigerne mere og mere i panik. Efterhånden samlede der sig en gruppe tilskuere omkring floden. Nogen smed en line ud, for at kunne hive faren og pigerne tilbage på land. Desværre var Vyacheslav ikke i stand til samtidigt at binde linen og holde døtrene oppe på overfladen. Han havde mistet mange af sine kræfter og kroppen var iskold.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Pludselig hører manden et højt plask lige ved siden af sig selv. Nogen var sprunget i vandet, for at hjælpe ham. Da Vyacheslav så hvem den ukendte hjælper var, fik han et chok. Hans helt var næppe mere end 12-14 år gammel. Sasha Yergin var den eneste, der tog sig sammen til at springe i det kolde vand, for at hjælpe familien. Et øjeblik senere var de oppe på land.

Karpjuk fortalte hele historien til nogle journalister, og understregede, at havde det ikke været for Sasha, ville han formodentligt være druknet sammen med døtrene. I kan se hele reportagen fra hændelsen nedenfor (på russisk). Glem ikke at dele denne fantastiske historie!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x