logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette er historien om en mand, som hver dag hilser på en pige. Da hun forsvinder, kigger han forbi hendes hjem, og opdager noget frygteligt.

Klynn Scales ved ikke, hvad en lykkelig barndom betyder. Pigen voksende op i et hjem fyldt med aggressioner, og hendes enlige mor var narkoman og i stand til hvad som helst. Klynn og hendes søskende var efterladt til sig selv. Når mor eller hendes nye kæreste tævede nogen af børnene, forestillede Klynn sig, at der ville komme en superhelt til hjælp ... og det var lige hvad der skete!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Klynn holdt sig langt væk fra mennesker, hun havde ingen nære venner, og talte ikke med lærerne. Hun havde ikke tillid til nogen, bortset fra ... den lokale politibetjent.

Hun erindrer, at hun altid associerede hans uniform med en følelse af sikkerhed og styrke. Og i øvrigt var Jeff Colvin altid flink og rar – når han patruljerede gaden fandt han altid et øjeblik til at snakke med Klynn.

Da politibetjenten en dag bemærkede, at Klynn ikke var der, begyndte han at lægge to og to sammen – det forsømte tøj, de frygtfulde øjne, den udmagrede krop ... For alle tilfældes skyld besluttede han at besøge pigen i hendes hjem. Det ændrede hele hendes liv! Læs videre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x