logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den var vant til at blive udnyttet, men da en gruppe mennesker trak den ind på ladet af en lastbil, vidste den alligevel, at der var noget nyt i vente.

Sook-Jai er 73 år gammel, og er en thailandsk hun-elefant, som har tilbragt det meste af sit liv i slaveri. Det var imidlertid ikke selve slaveriet, der var det værste ... Sook-Jai blev tvunget til at transportere turister rundt på ryggen, og da den blev for svag og træt til at arbejde, begyndte dens ejer at slå den. Der er masser af ar på kroppen af det stakkels dyr – tegn på mange års mishandling. Heldigvis blev nogle frivillige fra organisationen "Save Elephant", som beskæftiger sig med at hjælpe elefanter, orienteret om Sook-Jais skæbne. De fandt den blinde og næsten døve Sook-Jai i denne tilstand:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I sit nye hjem er Sook-Jai heldigvis i sikkerhed og lykkelig! Men allerede i lastbilen følte den, hvordan dens skæbne var ved at ændre sig til det bedre. Elefanter er usædvanligt intelligente og følsomme, så den ældre dame følte de gode vibrationer ... Sook-Jai græd i bogstaveligste forstand af glæde. Se selv optagelsen:

Gør ikke brug af tilbud, så som en turisttur på ryggen af en elefant! Del dette!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x