logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da jeg så, hvordan de hælder hårbalsam i køkkenvasken, undrede jeg mig, men nu gør jeg det samme.

Hårbalsam er noget, som befinder sig på badeværelset, hos næsten enhver kvinde (og som regel drejer det sig ikke kun om en flaske). Hvis drengene eller mændene begynder at brokke sig over, at der er for meget af det der hårbalsam, så er det tilstrækkeligt at sende dem denne artikel – så finder de ud af, hvorfor dette plejemiddel er absolut nødvendigt! :)

1. Håret holder op med at blive elektrisk

Hårbalsam opfylder ikke bare sin grundlæggende opgave, som er at nære og styrke håret. Takket være hårbalsam holder håret op med at blive elektrisk. Man skal bare tørre en smule af produktet ud i hænderne, og redde hårene med hånden i hele hårets bredde. Denne metode hjælper også på uregerligt hår, som påvirkes af fugtigheden i luften.

2. Rodet hår

De, der har børn, ved, at det er et almindeligt problem. I stedet for hele tiden at redde håret, skal man blot blande lidt balsam med vand (i proportionerne 1:9) i en flaske med forstøver, sprøjte væsken på håret, og derefter forsigtigt filtre det ud med fingrene.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

3. Klatvask

Ekstra delikate ting er det værd at vaske i hånden ... med anvendelse af hårbalsam. Det er det mildeste vaskemiddel, man kan finde :)

4. Tøj, der er krøbet i vask

Desværre virker det ikke altid, men nogen gange er der ikke andet at gøre, end at prøve. Har I prøvet at tage en bluse ud af vaskemaskinen, som pludselig er blevet to numre mindre? Put den i en skål med vand, og tilsæt en skefuld hårbalsam. Når tøjet er gennemblødt, trækker I det forsigtigt ud. br>
5. Skobeskyttelse

Dette lille trick er godt at kunne om vinteren, når salt og sne efterlader grimme spor på skoene. Inden man går hjemmefra er det tilstrækkeligt at gnide en smule hårbalsam på læderskoene – de vil være som nye!

6. En lidt for tætsiddende ring på fingeren

For hurtigt at redde den opsvulmede finger, skal man blot smøre den med hårbalsam (eller noget andet med en lignende konsistens) og forsigtigt fjerne ringen.

7. Knirkende dør

Hårbalsam hjælper på den utålelige lyd – og ydermere kommer det til at dufte godt derhjemme :)

8. Luftfrisker

Den tidligere nævnte blanding med vand og hårbalsam i en flaske med forstøver er en fremragende luftfrisker! Sprøjt det på gardiner og tæpper – duften kommer til at holde længe.

På næste side finder I flere overraskende anvendelsesmuligheder.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x