logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Da hendes klassekammerater bad hende om at hoppe ud fra en klippe, efter måneders mishandling, brød pigen endelig

Tayla er kun 13 år gammel og har allerede prøvet at tage sit liv. Pigen forlod fornylig det miljø, hvor selv voksne falder i en dyb depression.

Hendes "venner" i klassen valgte hende som offer og misbrugt hende. Hånede hende, de stjal hendes lommepenge, og hun blev endda slået. Hver dag fortalte de hende, at hun skulle dø, og hende død ville ikke betyde noget.

Når Tayla gav sit telefonnummer til en som hun betragtet som en ven, havde ikke forventet at terroren vil fortsætte udenfor skolen. Kontinuerlige offensive tekstbeskeder udgjorde forfølgelsen udenfor skolen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De hendes mor kontaktede skolen for at forklare situationen og hjælpe barnet, tilbød skolen kun at Tayla kunne være alene i pauserne, isoleret fra andre børn. Pigen følte hun var i fængsel.
Ud over det havded rektor den frækhed at fortælle forældrene, at grunden til, at de andre børn plagede deres datter, var det faktum, at de fandt hende mærkelig.
For at på en eller anden måde kunne håndtere sin depression begyndte Tayla at tegne dine tanker. Hendes billeder er afbilder af hendes tanker. Så holdt hun op med at spise.

Taylas forældre tog til en psykolog med hende, men intet hjalp. Hendes depression var så stor, at pigen forsøgte at tage sit eget liv. Dette tvang skolen til at konfrontere de andre elever. Desværre, som med de fleste tyranner, var effekten den modsatte - i stedet for at hjælpe, blev det kun forværret. Pigens liv blev forvandlet til et endnu større mareridt.
Heldigvis tog forældrene endelig mere drastiske skridt, de tog deres datter ud af skolen og flyttede til en anden by, hvor pigen endelig kunne begynde at komme sig.

Sådanne historier gør at der kommer tårer i mine øjne. Jeg vil aldrig forstå, hvordan børn kan være så grusome. Jeg kan ikke fatte, hvordan nogen kan mobbe en anden person så meget. Jeg synes at opførslen af skolens personale bør straffes. Ligesom de børn der terroriserede Tayla. Hvis du deler min mening bør du absolut dele denne artikel. I tilfældet med Tayla endte alt godt, men mange andre børn er ikke så heldig. Deling af sådanne historier gør at flere mennesker begynder at være opmærksom på problemet med mobning blandt børn og unge.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne