logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvis du bruger bouillon terninger, vil denne artikel gøre at du stopper!

Terninger både kød og grøntsager, er meget populære. Suppen er klar i løbet af et øjeblik og har en meget intens smag. Men ernæringseksperter advarer, at du skal opgive den bekvemmelighed, og giv dig selv til til at forberede et afkog. Nedenfor er en liste over grunde:

1. Salt kilde

Det er kendt at smagen bliver bedre når der tilsættes salt, men det er også usundt, det bevarer vand i kroppen og blodtrykket stiger! I stedet for salt er det bedre at holde sig til urter – det giver suppen en appetitvækkende duft! 2.

Palmeolie

Mens kokosolie er sundt, er palmeolie ikke godt for os! Det har ingen næringsværdi, men det deponeres i form af fedtvæv, som igen påvirker niveauet af dårlige kolesterol.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

3. Smagsforstærkere

Som beskrevet ovenfor er det bedre at forbedre smagen med urter og ikke (som i tilfældet med terninger bouillon) kemisk glutamat eller natrium guanylat, dinatrium- det erkun eksempler. Disse ingredienser er også i kinesiske supper ... Overforbrug af kemikalier forårsager hovedpine, fremmer vægtøgning, forårsager kemiske reaktioner og diaphorese ...

4. Kunstige farvestoffer
Vidste du at til produktion af terninger bruges ammoniak karamel, som forårsager maveproblemer og hyperaktivitet? V
Så hvad kan erstatte usunde terninger?

Eksperter anbefaler at lave et afkog baseret på gulerødder eller kød (hvis du vil), og ud over at forberede "en aromatisk pasta": revet gulerod, persille, selleri, løg og forskellige urter. (fx peber, løvstikke, koriander, allehånde, osv). mos og lav en terning, der kan fryses i is forme. Den vil holde længe og frisk, og vi vil få en naturlig og velsmagende terning :)

Værd at dele! Kilde:

1, 2.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne