logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Sælgere ignorerede den ældre mand hele tiden, så gjorde noget de vil huske resten af livet

Fra et barn vi får at vide at ikke dømme andre på deres udsende, men er det ikke sket for alle? Hver af os har sine fordomme, ofte absurde. For en sælger kan dette være tab af provision.

I april i Thailand, besøgte en ældre mand i en farvede trøje og slidte tøfler flere motorcykel butikker. Hver blev ignoreret på grund af hans udseende. Et par steder blev han bedt om at forlade. Så han gik fra butik til butik på jagt efter nogen som ville hjælpe ham.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Han fandt endelig et sted, hvor sælgeren var interesseret i ham og var meget venlig. Så trak den gamle mand 600 tusind baht i kontanter - hvad der svarer til mere end 15 tusinde euro ud. Det viste sig, at manden er ingen anden end den Lung Decha, en populær lokal mekaniker som er respekteret og populær i området. Han er kendt for sin ærlighed og hårde arbejde.

Han arbejdede hårdt hele sit liv for at få råd til sin drømme motorcykel - en Harley Davidson. Denne historie har fået enorm omtale i Thailand og resten af verden. Vi gætter på, at de sælgere som ikke behandlede Mr. Decha godt fortryder det nu.

Glem ikke at dele denne historie, hvis du også mener man ikke skal dømme folk for forhånd!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x